2018-04-02 04:45:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Higgadtan mondja el a véleményét

Napi horoszkóp április 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Zárjon le végérvényesen egy ügyet, vagy esetleg egy olyan kapcsolatot, amelyben nem érzi jól magát. Persze ha lát esélyt a békülésre, akkor ne hamarkodja el a döntést!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.
Valószínűleg most a partnerének van igaza sok mindenben. Ha azonban nem akarja meghallgatni a véleményét, a tanácsait, nem jut ötről a hatra. Este egy telefonhívás okozhat izgalmakat!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében van. A magánéletében nem várt fejlemények adódhatnak. Hallgasson most az eszére, ellentétben a sok okos tanácsadóval, akik most is azt mondják, hogy csak a szíve súghat jót… Ebben az esetben az utóbbi veszélyes lehet!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Rengeteg jó ötlete lehet ma, valamilyen pofonegyszerű, mégis forradalmi elgondolásra jut. Ráadásul meg is valósítható a dolog, energiája, kitartása és segítője is van hozzá! Még ma lásson neki a kidolgozásának!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Igyekezzen örülni a pillanat adta boldogságnak! Töltődjön fel, élvezze a nyugalmat, az örömteli perceket a családja körében. Este kedve támadhat valamilyen alkotó tevékenységhez: fessen, rajzoljon, vagy csinosítgassa a lakást.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Legyen óvatos a közlekedésben. Most nagyon lobbanékony lehet, ami minden téren fokozott kockázatvállalásra teszi hajlamossá. Ne akarjon mindenkit meggyőzni az igazáról!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold még az ön jegyében van. Családi, baráti körben ünnepelnek. Ahhoz, hogy jól sikerüljön, elegendő időt kell szánnia az előkészületekre. Ne hagyja, hogy a kapkodás felbosszanthassa. A párjának se engedje, hogy mindent az utolsó pillanatra hagyjon.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A napot kezdje egy kiadós reggelivel. Sok egészséges ételt kellene fogyasztania, és minél több frissen préselt gyümölcslevet, müzlit, joghurtot. Ön gyorsan köt új ismeretségeket. Sok megbeszélnivalója akad, és nagyon jól fog szórakozni. A délutánt töltse a barátaival.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Használja ezt a szabad napot arra, hogy ismét szétválogatja az apróságokat, papírokat, lim-lomokat. Rendesen el lehet mélyülni egy ilyen munkában, és a végén nagyon fog örülni, hogy sikerült ezzel végeznie.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Végtelen türelemmel van megáldva, valószínűleg ennek is köszönheti, hogy nem ugrik olyan ügyektől sem a plafonra, amelyektől más már robbanni készülne… Higgadtan mondja el a véleményét az illetőnek!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tisztázni tud valamit, ami már hosszú ideje nyomta a szívét. Ez nagy örömet szerezhet önnek. Váratlan kiadásokkal kell számolnia, jó lenne, ha kicsit odafigyelne a pénzügyeire.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma különösen rosszul viseli, ha valaki dirigálni próbál önnek. Egy kicsit fogja vissza magát, mert a kontrollálatlan dühkitörésével most csak elmélyíti a konfliktust. Délután a rokoni látogatások jól sikerülnek, és ez önt is jobb kedvre hangolja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: